Schoonheidssalon Alex: zondag open! 

 
Schoonheidssalon Alex: sinds 13 november 2018 op nieuwe locatie

Sinds 13 november 2018 zit schoonheidssalon Alex in een nieuwe salon, aan het Herodotusplein 2E in Eindhoven. U bent daar van harte welkom!


Wilt u een afspraak maken? Kijk in de kalender wanneer u terecht kunt. U kunt dan vervolgens voor een afspraak mailen naar info@alexsb.nl of bellen: 06-48118050. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

 

Nwe portretfoto nov 11
Mensen laten ontspannen en ze een goed gevoel geven over hun uiterlijk, wat weer bijdraagt aan een positief innerlijk gevoel: daar krijg ik energie van. Na twaalf jaar bij Greenpeace te hebben gewerkt - een prima kantoorbaan, geweldige collega’s en een goed inkomen - besefte ik dat ik graag in direct contact met en voor mensen wilde werken. En ik heb dan ook bewust de ommezwaai gemaakt naar schoonheidsspecialist. Ik vind het heerlijk als klanten met een verfrist gevoel mijn salon uit stappen. Inmiddels hebben al talloze klanten voor een behandeling in mijn stoel gelegen of gezeten. Bovendien heb ik als docent Schoonheidsverzorging bij IMKO opleidingen in Amsterdam gewerkt. Momenteel geef ik aan de Wellness Academie les in diverse steden, onder andere de opleiding Schoonheidsspecialiste en verschillende massagecursussen.

Een aantal reacties: