Vanaf 1 oktober: open in Eindhoven! 

Schoonheidssalon Alex opent zijn deuren in Eindhoven vanaf 1 oktober. Kijk in de kalender wanneer u terecht kunt). 
U kunt dan vervolgens voor een afspraak mailen naar afspraak@alexsb.nl of bellen: 06-48118050. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

 

Welkom bij schoonheidssalon Alex in Eindhoven

Wilt u even ontsnappen aan de drukte van alledag met een weldadige massage, een oppeppende gezichtsbehandelingen of een verzorgende hand- en voetbehandeling? Kom dan naar schoonheidssalon Alex in Eindhoven! U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen voor gezicht, lichaam, handen en voeten. En omdat de huid kwetsbaar is, werk ik uitsluitend met biologische, plantaardige en proefdiervrije producten.

Dé schoonheidsspecialist in Eindhoven voor man en vrouw

Zowel mannen als vrouwen bezoeken schoonheidssalon Alex in Eindhoven voor professioneel advies en een ontspannende behandeling. Als mannelijke schoonheidsspecialist ken ik de behoeftes van de hedendaagse man op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging maar al te goed. Zij zijn dan ook - net als vrouwen uiteraard! - van harte welkom in mijn salon.

Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht staat dagelijks bloot aan allerlei invloeden en heeft zo behoorlijk te lijden. Wat extra aandacht voor uw huid in de vorm van een gezichtsbehandeling is dan ook een goede aanvulling op de dagelijkse verzorging. Voor de man: klik hier voor gezichtsbehandelingen voor mannen in schoonheidssalon Alex in Eindhoven. Voor de vrouw: klik hier voor gezichtsbehandelingen voor vrouwen.

Lichaamsbehandelingen

Voelt u zich gespannen en wilt u ontstressen? Probeer dan eens een hotstonemassage of klassieke ontspanningsmassage. U gaat zich gezonder en vitaler voelen en uw lichaam krijgt zijn energie weer terug.
Haargroei kan bij zowel mannen als vrouwen ontsierend zijn. Met een harsbehandeling in schoonheidssalon Alex bent u snel en voor langere tijd van ongewenste haargroei af.

Hand- en voetbehandelingen

Ook uw handen en voeten kunt u laten verwennen in schoonheidssalon Alex in Eindhoven. Alle hand-en voetbehandelingen bestaan uit een ontspannen hand- of voetbad, nagels knippen/vijlen en schoonmaken, nagelriemen losmaken en een voedende crème. Bovendien kunt u uw nagels laten lakken. Weldadige extraatjes voor uw handen zijn een hand/onderarmmassage en een paraffinebad. Tot ziens in mijn salon!

SchoonhsalonEhv