Welkom!

 

U bent van harte welkom in schoonheidssalon Alex aan het Herodotusplein 2E in Eindhoven.

Wilt u een afspraak maken? Kijk in de kalender wanneer u terecht kunt. U kunt dan vervolgens voor een afspraak mailen naar info@alexsb.nl of bellen: 06-48118050. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

LET OP: VANWEGE DE CORONACRISIS IS SCHOONHEIDSSALON ALEX GESLOTEN TOT EN MET 28 APRIL (datum onder voorbehoud, afhankelijk van de ontwikkelingen). 

 

Tot ziens in mijn salon!

 

Vriendelijke groet,

Alex Struyker Boudier

 

 

 

Nwe portretfoto nov 11

Schoonheidssalon Alex
Alex Struyker Boudier
Pieter Eiffhuis
Herodotusplein 2E
5624 DH Eindhoven
Telefoonnummer: 06-48118050
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
KVK: 54736803
Btw-identificatienummer: NL001688535B54
Pieter eiffhuis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Behandelingen gaan op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Kijk dan hier. Ik neem de telefoon niet op tijdens behandelingen. Zo kan ik mijn klanten de volle aandacht geven. Laat alstublieft uw naam en telefoonnummer achter op de voicemail. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Locatie

Schoonheidssalon Alex bevindt zich in het Pieter Eiffhuis in de wijk Prinsejagt in Eindhoven. De ingang van het Pieter Eiffhuis ligt aan de Tacituslaan. U kunt er op de parkeerplaats gratis parkeren. Vanaf Eindhoven CS is het Pieter Eiffhuis het snelste te bereiken met bus 9 (Hermes, richting Son en Breugel, halte Pieter Eiffhuis). Loop bij de hoofdingang rechtdoor. U vindt schoonheidssalon Alex halverwege het ‘winkelstraatje’. In de avonduren is de hoofdingang gesloten. Bel mij dan op bovenstaand telefoonnummer. Dan kom ik de deur voor u opendoen.

Betalen

U kunt in de salon contant, per pin of met een bankapp betalen. Indien u uw afspraak binnen 24 uur voorafgaande aan de behandeling annuleert, ben ik genoodzaakt 50% van de prijs in rekening te brengen.