Huidoneffenheden: zo weg met de SpotAway!


Storende huidoneffenheden?

Huidoneffenheden kunnen als storend ervaren worden. Misschien denkt u dat er niets aan gedaan kan worden. Maar dan heeft u het mis! Met het speciale SpotAway-plus-apparaat kunt u bij schoonheidssalon Alex onder andere ouderdomswratjes, ouderdomsvlekken, pigment-vlekken, steelwratjes en bloedblaasjes weg laten halen.


Wat is de SpotAway-plus?

De SpotAway-plus is een draadloos apparaat dat door middel van hoogfrequente wisselstroom zorgt voor het ‘verpulveren’ van weefsel. Dit gebeurt op een snelle en efficiënte manier met zo min mogelijk kans op bijwerkingen of littekens.


Hoe gaat de behandeling in z’n werk?

Door de hoogfrequente wisselstroom, die door de naald van het apparaat gaat, ontstaan er net voorbij het uiteinde van de naald ‘vonkjes’: er ontstaat een ionenboog die het weefsel verpulvert. Hierdoor wordt de huid direct dichtgeschroeid en ontstaat er een korstje.


Wat kost het?

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een intakegesprek van een kwartier plaats. Daarna start Alex met de eerste behandeling van maximaal een kwartier. Voor die eerste afspraak (intake en eerste behandeling) betaalt u € 35,-. Voor elke volgende behandeling met de SpotAway-plus betaalt u € 15,- of meer (afhankelijk van de duur van de behandeling).


Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze behandeling? Bel of mail Alex op: 06-48118050, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..