Schoonheidssalon Alex: zondag open! 

 
Schoonheidssalon Alex: sinds 13 november 2018 op nieuwe locatie

Sinds 13 november 2018 zit schoonheidssalon Alex in een nieuwe salon, aan het Herodotusplein 2E in Eindhoven. U bent daar van harte welkom!


Wilt u een afspraak maken? Kijk in de kalender wanneer u terecht kunt. U kunt dan vervolgens voor een afspraak mailen naar info@alexsb.nl of bellen: 06-48118050. Ik reageer dan zo snel mogelijk.

 

Massages*
Klassieke ontspanningsmassage
Een massage waardoor u zich energieker en vitaler voelt: de doorbloeding verbetert, stress en hoofdpijn verminderen en er ontstaat een goede balans tussen lichaam en geest. Door huid- en spierwrijvingen en spierknedingen krijgt uw lichaam zijn energie weer terug.
30 minuten: € 30
45 minuten: € 42
60 minuten: € 50

Hotstonemassage
Een lichaamsmassage voor werkelijk diepe ontspanning. De afgeronde, verwarmde basaltstenen van verschillende groottes hebben een weldadig en gunstig effect op (chronische) pijn in de nek en rug. De massage wordt gecombineerd met onderdelen uit de klassieke ontspanningsmassage.
60 minuten: € 55
90 minuten: € 75

Harsen
Met warme hars - ook voor de gevoelige huid - en katoenen strips worden de delen van uw lichaam die u haarvrij wilt hebben weer glad.

Onderbenen:
€ 18

Bovenbenen:
€ 22

Onder- en bovenbenen:
€ 38

Oksels:
€ 16

Bovenarmen:
€ 12

Onderarmen:
€ 14

Onder- en bovenarmen:
€ 25

Bikinilijn:
€ 18

 

Om een afspraak te maken, kijk hier.

 * De massages in mijn salon (klassieke ontspanningsmassages en hotstonemassages) zijn puur ter ontspanning en bevatten geen enkele vorm van erotiek.